کفاشيان: شانس من در AFC بيشتر از سعيدلو بود
حامیان جبهه پایداری بندرامام خمینی (ره)
اخبار و مقالاتی پیرامون جبهه پایداری و آخر الزمان
درباره وبلاگ



آخرین مطالب
نويسندگان


کفاشيان: شانس من در AFC بيشتر از سعيدلو بود
 

 

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: نسبت به سعيدلو شانس بيشتري براي انتخاب شدن در انتخابات کنفدراسيون فوتبال آسيا داشتم اما او از من خواست در انتخابات شرکت نکنم.


  علی کفاشیان صبح امروز میهمان برنامه ورزش و مردم بود.
وی قبل از اینکه در خصوص مسائل کلان فوتبال صحبت کند پیش از پخش بازی پرسپولیس مقابل ملوان انزلی که منجر به شکست 2 بر صفر سرخپوشان شد در خصوص دنیزلی گفت: باید به مربیان فرصت داده شود. نباید از دنیزلی توقع معجزه داشت.

وی سپس درباره اینکه گفته از لج خبرنگاران می‌خواهد در انتخابات فدراسیون فوتبال کاندیدا شود، اظهار داشت: حرصم در نیامده بود که این جواب را دادم. برخی از دوستان مطبوعاتی دوست ندارند من کاندیدا شوم و من هم این حرف را زدم. برخی جواب‌ها برمی‌گردد به نحوه‌ سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود. برخی از سؤال‌ها فنی نیست و من هم مجبور می‌شوم جواب‌های حاشیه‌ای بدهم.

کفاشیان در خصوص تغییر اساسنامه فدراسیون فوتبال تصریح کرد: اساسنامه فدراسیون فوتبال که در این 4 سال مورد استفاده قرار گرفت توسط کمیته انتقالی تدوین شد و ما بر اساس همین کار را آغاز کردیم. در جریان کار متوجه شدیم برخی از بندهای این اساسنامه نیاز به اصلاح دارد. از سال گذشته بحث اصلاح برخی از بندهای اساسنامه در مجمع فدراسیون فوتبال مطرح شد و در نهایت این مسئله به تصویب رسید که در برخی از بند‌ها بازنگری شود. حتی برخی از مواردی که باید اصلاح می‌شد را در مجمع عادی فدراسیون مطرح کردیم. سپس گروهی را مشخص کردیم تا برای اصلاح اساسنامه بحث‌های لازم را انجام دهند.

وی افزود: در همین بحث‌ها روی یکی دو بند اختلاف نظر پیش آمد و برای رفع این اختلافات قرار شد گروه 13 نفری برای بازنگری این یکی دو بند تشکیل شود. در مجمع قبلی گفتیم که اگر قرار باشد این بازنگری صورت گیرد ممکن است انتخابات فدراسیون به تعویق بیفتد و اعضای مجمع هم گفتند این مسئله اشکالی ندارد.
 
رئیس فدراسیون فوتبال اضافه کرد: این گروه 13 نفر شامل 4 نماینده از باشگاه‌ها، 4 نماینده از روسای هیئت فوتبال، یک نماینده از وزارت ورزش، یک نماینده از سازمان نیروهای مسلح، یک نماینده از فدراسیون فوتبال و دو نماینده از افرادی که اساسنامه فعلی را تدوین کردند مشغول به کار شدند. یکی از بندهایی که اختلاف نظر در آن وجود داشت بحث انتخاب نواب رئیس بود اینکه پیشنهاد شده بود نواب رئیس توسط رئیس فدراسیون به مجمع معرفی شوند یا طبق اساسنامه فعلی با انتخابات معرفی شوند.

وی گفت: پیشنهاد من این است که نواب رئیس توسط رئیس انتخاب شوند. این افراد معرفی شده توسط رئیس فدراسیون در مجمع معرفی می‌شوند و مجمع می‌تواند به آنها رای ندهد و رئیس فدراسیون باید فرد جدیدی را معرفی کند تا زمانی که این نواب رئیس انتخاب شوند رئیس فدراسیون می‌تواند برای این قسمت‌ها سرپرست مشخص کند. من برای خودم این کار نمی‌کنم. حرف من این است اگر بر فرض قرار است من و فردی که می‌خواهد نایب رئیس من شود اختلاف داشته باشیم و هر دو هم کاندیدا شویم ممکن است در طول کار اختلاف‌های زیادی داشته باشیم.

کفاشیان در پاسخ به این سؤال که باید در این 4 سال چنین مشکلی را با نواب خود داشته است یا خیر، گفت: به این شکل نبوده اما بحثم مدیریتی است. من سابقه 30 سال مدیریتم را در ورزش می‌گویم و این حرف را برای رئیس خوشبخت آینده فدراسیون فوتبال می‌زنم. من حتی در این زمینه با فیفا هم صحبت کردم و آنها هم می‌گویند اگر قرار است نایب رئیس نقش اجرایی داشته باشد بهتر است رئیس فدراسیون نوابش را انتخاب کند. همدلی مهمترین اصل برای مدیریت است.

کفاشیان در خصوص اینکه آیا از عملکرد نبی دبیر کل فدراسیون رضایت دارد یا خیر عنوان کرد: از ایشان راضی هستم. او یک فرد، با تجربه فوتبالی خوب است. بیشتر کارها را نبی انجام می‌دهد و ما بیشتر مصاحبه می‌کنیم!

رئیس فدراسیون در پاسخ به این سؤال که چرا اختلاف نظر بین اعضای هیئت رئیسه فدراسیون با شخص او اکنون نمایان شده گفت: اختلاف نظر‌ همیشه هست.. فدراسیون فوتبال را باید یک گروه اداره کند. کار فوتبال وسیع است و اختلاف نظر‌های آن هم وسیع است. من می‌گویم شرایط باید طوری باشد که اگر رئیس فدراسیون حرفی می‌زند اعضای هیئت رئیسه یا گروه‌های دیگر اختلاف نظر شدیدی با رئیس نداشته باشند. وحدت مهمترین عامل موفقیت یک فدراسیون است. اختلاف نظر می‌تواند باشد اما حرف آخر را رئیس بزند. 

کفاشیان در مورد اینکه چرا برخی اخبار در فدراسیون فوتبال به سرعت رسانه‌ای می‌شود، گفت: چنین مسئله‌ای در فوتبال مرسوم اس.ت وقتی مطلبی را دو نفر می‌دانند دیگر نمی‌توان آن را مخفی نگه داشت.

وی در مورد اینکه چرا مدتی است سکوت کرده و کمتر مصاحبه می‌کند، تاکید کرد: از رسانه‌ها می‌خواهم این 2 ماه آینده هم دندان روی جگر بگذارند و اجازه دهند بقیه صحبت کنند. به من ایراد گرفته می‌شد به عنوان رئیس فدراسیون زیاد صحبت می‌کنم که من هم به نصایح آنها گوش و ترجیح دادم کمتر صحبت کنم. به لحاظ روحی هم شرایطم طوری بود که احتیاج به بازنگری داشتم.

کفاشیان درباره درباره اینکه حضور افراد غیر فوتبالی در فوتبال تا چه زمانی باید ادامه داشته باشد، اظهار داشت: مجمع فدراسیون فوتبال 75نفره است. در مجمع فوق العاده‌ای که داشتیم من، نواب رئیس و اعضای هیئت رئیسه در رای گیری شرکت نکردیم چرا که حق رای نداریم اما سایر اعضا که شامل روسای هیئت‌های فوتبال و مدیران باشگاه‌ها می‌شد در رای گیری حضور داشتند. تمام این افراد سال‌ها است که در فوتبال مشغول مدیریت هستند. البته این را هم قبول دارم برخی از مدیران باشگاه که از سوی برخی نهادها انتخاب می‌شوند فوتبالی نیستند و من هم می‌گویم کسانی باید در باشگاه‌ها حضور پیدا کنند که مدیریت فوتبالی را بدانند.

کفاشیان ادامه داد: اعضای مجمع فدراسیون فوتبال را افراد فوتبالی تشکیل دادند و وقتی آنها رای می‌دهند آیا نباید این رای را محترم دانست؟ اینکه می‌گویند فرد باید فوتبالی باشد یعنی چه؟ من که رئیس فدراسیون فوتبال هستم 30 سال است که مدیریتی ورزشی می‌کنم. شما من را با کسی که چمن را آب می‌دهد مقایسه کنید، کسی که چمن را آب می‌دهد باید حتما فوتبالی باشد؟ رئیس فدراسیون باید سابقه مدیریت داشته باشد و بر مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی اشراف داشته باشد.

وی تصریح کرد: رئیس فدراسیون به تنهایی نمی‌تواند در هر مسئله‌ای دخالت کند. مثلا چند وقت قبل برای شرکت در مجمع هیئت فوتبال استان خراسان جنوبی به آنجا سفری داشتم و در خصوص برنامه‌های کلان استان مسائلی را جمع آوری کردم. کار من نظارت بر این است که این مسائل حل شود. نمی‌توانم در تمام جزئیات مسائل دخالت داشته باشم. مثلا من نمی‌توانم در کار کمیته داوران فوتبال دخالت مستقیم داشته باشم. شاید گاهی با برخی تصمیمات این کمیته موافق نباشم اما به آن احترام می‌گذارم چون کار من تخصصی داوری نیست حتی اگر تخصص هم داشته باشم نباید دخالت کنم.

کفاشیان در پاسخ به این سؤال که چرا 4 سال قبل در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کرد گفت: دبیر کل ملی المپیک بودم و در حالی که 10 ماه تا پایان ماموریتم باقی مانده بود از من خواسته شد به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال در کنار علی آبادی کاندیدا شوم. آن زمان اعلام شد که رئیس سازمان تربیت بدنی نمی‌تواند برای ریاست فدراسیون کاندیدا شود و بدین ترتیب آقای علی آبادی کنار رفت و من و شهنازی ماندیم.

وی افزود: همان زمان خواستم در زمان ثبت نام کاندیداها تجدید نظر شود که من هم بروم دنبال کار و زندگی‌ام اما گفتند اگر این اتفاق بیفتد بار دیگر فوتبال‌مان تعلیق می‌شود. شهنازی از من هم زرنگ تر بود و خود را کنار کشید. آن زمان رئیس کمیته انتقالی یک اشتباهی کرد -که البته ناظر فیفا هم بود- و روزی که قرار بود رئیس فدراسیون انتخاب شود گفت دیگر رای گیری لازم نیست و انگار خسته شده بودند و می‌خواستند یک نفر را به عنوان رئیس انتخاب کنند. زمانی که رئیس فدراسیون فوتبال شدم تا 8 ماه در 2 پست فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک فعالیت می‌کردم.

کفاشیان در پاسخ به این سؤال که آیا دوست داشتید در کمیته ملی المپیک به کارتان ادامه دهید، خاطرنشان کرد: این مسئله دست خودم نبود و من در این فضا افتادم. حتی به علی آبادی چند بار گفتم که چرا این کار را کردی و او گفت نمی‌خواستم این طور شود.

وی در توضیح بیشتر درباره اینکه چرا بین مسئولان فدراسیون فوتبال این اختلاف نظر‌ها وجود دارد، گفت: اختلاف نظر از اول بوده است. همیشه هم می‌گویند این اختلاف نظر است که باعث می‌شود کاری انجام شود و اساسنامه فدراسیون فوتبال به ما یاد می‌دهد که نظر همدیگر را بپذیریم. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای این است که نظر‌ها را جمع کنیم و حتی خیلی مواقع بوده که نظر من مخالف نظر اعضای هیئت رئیسه بوده است.

کفاشیان تاکید کرد: متاسفانه ما این فرهنگ را نداریم که نظرات همدیگر را بپذیریم ولی در این 4 سال در فدراسیون فوتبال تمرین تعامل را کرده‌ایم و همیشه تلاش کرده‌ایم طبق اساسنامه رفتار کنیم. مثلا در مورد کمیته داوران نظرمان بر این بوده که یک نفر نمی‌تواند تصمیم گیرنده باشد و باید یک گروه 5 نفر این کمیته را اداره کند و اکنون در کمیته داوران همه کارها تقسیم شده است اما برخی از کمیته‌ها هستند که این کار را خوب انجام نمی‌دهند. یا مثلا در مورد کمیته فوتسال هم ما هیئت رئیسه انتخاب کردیم در حالی که عباس ترابیان اوایل برایش سخت بود که چنین تصمیمی را اجرا کنیم. در لیگ آزادگان هم مجمع انتخاب کردیم.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه آیا ک

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها